Geen reacties

Join our team!

Ben jij op zoek naar wat meer uitdaging dan alleen je studie of naast je werk? Vind jij het leuk om evenementen, masterclassen en bijeenkomsten te organiseren voor studenten en young professionals? Wil jij je eigen netwerk vergroten? Stichting de Nieuwe Generatie staat altijd open voor nieuwe bestuursleden!

Stichting de Nieuwe Generatie vindt het belangrijk dat studenten en young professionals hun kwaliteiten en talenten ontdekken en optimaal benutten. Om dit te bereiken is het noodzakelijk hun toekomstperspectief te versterken en hun horizon te verbreden. Door haar doelgroep te wijzen op de bestaande (ontwikkelings)mogelijkheden en kansen beoogt Stichting de Nieuwe Generatie hun voor te bereiden op een succesvolle toekomst.

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, nieuwe vaardigheden te leren en je netwerk te vergroten. Kortom, een onvergetelijke en leerzame ervaring te beleven voor tijdens en na je studentenleven!

Ben jij onze nieuwe bestuurslid? Solliciteer dan door je motivatiebrief samen met je CV te mailen naar info@nieuwegeneratie.net. Stuur ons gerust een mailtje als je vragen hebt!

Reacties zijn gesloten.