Geen reacties

De achtste Grote Netwerkbijeenkomst

Donderdag 21 mei was het dan weer zover: de achtste Grote Netwerkbijeenkomst! Dit jaar onder het thema “Jong & Succesvol: het geheim van ondernemen”.

Na het korte pre-netwerken is de avond van start gegaan met een toespraak van de nieuwe voorzitter Tuğba Kocabıyık. Hierna heeft zij de microfoon overhandigd aan onze eerste gastspreker Joris Toonders. Joris (27) is op zeer vroege leeftijd begonnen met ondernemen en is nu de oprichter en managing director van een succesvol en groeiend bedrijf. Wat hij het publiek heeft meegegeven is dat je gepassioneerd moet zijn in hetgeen je doet en er in moet geloven. Daarnaast is het gezegde 24/7 werken voor hem niet figuurlijk maar iets wat hij letterlijk doet. Na zijn inspirerende presentatie heeft hij de vloer gegeven aan Trim Mustafa Muzaqi (25), zaakwaarnemer van voetballers. Een wijze les uit zijn presentatie was een kort en krachtig antwoord op een vraag van het publiek, wat als volgt luidde: hoe kan jij je op deze leeftijd staande houden tegen over het “ego” in de voetbalwereld? Trim: het maakt niet uit hoe oud –beter gezegd hoe jong – je bent, zolang jij er in gelooft en je verhaal klaar hebt, maakt het niet uit wie er tegen over je staat!

Na afloop van de presentaties is de netwerkborrel van start gegaan, waarbij iedereen zich aan 1 opdracht moest houden: kennis maken met minimaal 5 nieuwe personen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zich hieraan heeft gehouden.

Wij willen graag de sponsoren Ticketvoordeel.nl en Simit Sarayı bedanken voor het mogelijk maken van deze zeer geslaagde avond! Daarnaast willen wij de sprekers Joris en Trim bedanken voor hun komst en inspirerende presentaties. En natuurlijk bedanken wij iedereen die heeft deelgenomen aan deze leuke avond!

Bestuursleden Stichting de Nieuwe Generatie

 

Hieronder vind je foto’s van de avond.

  • IMG_8992
    IMG_8993
    IMG_8995

View more photos →

Reacties zijn gesloten.